Mevrouw Veenma genoot in de Ertepeller. (foto: pr)
Mevrouw Veenma genoot in de Ertepeller. (foto: pr) (Foto: )

Wens van bewoonster De Markt gaat in vervulling

Papendrecht - In woonzorgcentrum De Markt staat een wensboom. Dat leidt regelmatig tot leuke initiatieven, vertelt Henny van Nugteren. Zij is vrijwilligers coördinator van De Markt

"Regelmatig hangen er kleine rode envelopjes in met de meest uiteenlopende wensen van onze bewoners. Er zijn er al een aantal mooie wensen in vervulling ingegaan. Op woensdag 3 juli was er ook weer een mooi moment. Mevrouw Veenma wilde heel graag een visje eten." Met die wens gingen de medewerkers van het woonzorgcentrum aan de slag. Met een mooi resultaat.

Vrijwilligers coördinator Henny bedacht dat het extra mooi zou zijn om dit bij restaurant de Ertepeller te gaan doen, omdat dit op een hele mooie plaats zit aan het water en het garant staat voor een goed gerecht.

"Mevrouw Veenma met haar schippersachtergrond kon zo op twee manieren genieten, van het eten en het uitzicht op alle voorbij varende schepen. En dat deed ze!"

"Hulde aan de Ertepeller die dit voor haar deed, het bedrag was natuurlijk niet toereikend. Zeker niet omdat ook de twee begeleiders van mevrouw in de watten werden gelegd. We laten jullie er toch niet zo bij zitten, 'was de opmerking van het personeel. Wat een enorme fijne verrassing! En deze foto van mevrouw spreekt voor zich!", aldus Henny van Nugteren.

Meer berichten