(foto: Danny van der Weck)
(foto: Danny van der Weck) (Foto: DANNY VAN DER WECK)

Bands van ToBe Popschool spelen in Popcentrale

Regio - Op dinsdag 9 en woensdag 10 juli treden de bands van de ToBe Popschool op in de Talent Stage van de Popcentrale in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht. Het jongste poptalent uit Dordrecht en de regio laat zien wat ze in hun mars hebben.

 Wie eens wil zien wat de Popschool is, kan langs komen. De docenten van de Popschool staan je graag te woord, de toegang is gratis.

Naast de 18 Popschoolbands treden ook drumleerlingen, zangleerlingen en de deelnemers aan de HiphopKlas op. De optredens maken onderdeel uit van de cursus. Zowel de bands van de Popschool 4 Kids (tot 12 jaar) en de Popschool (vanaf 12 jaar) laten horen en zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.
Sommige bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe deze kinderen en jongeren zich het afgelopen jaar hebben ontwikkeld.

Op dinsdag begint de eerste band om 18.00 uur en op woensdag om 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op: tobe.nl/popschool

Meer berichten