(foto: Izaak van den Berg)
(foto: Izaak van den Berg) (Foto: )

KVO-Ster voor winkelcentrum Westpolder

Papendrecht - Burgemeester Aart-Jan Moerkerke reikte woensdag 19 juni de eerste KVO-ster uit aan winkelcentrum Westpolder. KVO staat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Een veilig winkelcentrum is niet alleen de verantwoordelijkheid van ondernemers. Eigenaren, gemeente, politie en brandweer werken nauw samen met ondernemers om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Het afgelopen jaar is winkelcentrum Westpolder geschouwd en is een veiligheidsanalyse gemaakt op basis van gehouden enquêtes onder de ondernemers. De gegevens zijn omgezet in een actiegerichte aanpak.

Het eindresultaat: een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving, met als beloning het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor het winkelcentrum. Dit keurmerk geeft een duidelijk signaal af aan het winkelend publiek, maar ook aan mensen met minder goede bedoelingen. Het is 'de kers op de taart' van het compleet vernieuwde winkelcentrum. Met deze uitreiking hebben alle drie de Papendrechtse winkelcentra hun eerste ster behaald.

(foto: Izaak van den Berg)

Meer berichten