Concert in de muziektent. (foto: Dorpsbehoud)
Concert in de muziektent. (foto: Dorpsbehoud) (Foto: )

Korenconcert in 70-jarige muziektent

Papendrecht - Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat, start de zomeravondconcerten reeks van 2019 met het traditionele Korenconcert.

Het korenconcert wordt gehouden op vrijdag 21 juni van 19.30 tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door vier Papendrechtse koren, die elk twee keer optreden. De koren zijn Melange Rood,Schipperskoor De Pontonniers, Popkoor Papendrecht en Zzingg.

De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen alle hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met luisterliedjes, meezingers en stevige rocknummers.

De finale – met een paar overbekende nummers - wordt door de vier koren gezongen met hulp van het hopelijk nog talrijk aanwezige publiek.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar.

Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.

Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van 'materieel' wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.

Sponsors

De concerten van 2019 worden gesponsord door:

Bunkerstation Papendrecht, Aann.Bedr. Gebr. De Koning, Lésèc Beveiliging; Ronald Verkeersopleidingen en Vego Papendrecht.

Daarnaast ook dank aan: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, Rode Kruis, afd. Alblasserwaard. en de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Oudere Jongerenconcert

Op vrijdagavond 30 augustus is er het Oudere Jongerenconcert met de Papendrechtse Popgroep Dad & The Studs.

Meer berichten