VV Papendrecht zoekt oude anekdotes en foto's

Papendrecht - VV Papendrecht is op zoek naar anekdotes en foto's voor het boek dat uitkomt ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan in 2020.

Onder leiding van Niels van Heteren van de Jubileumcommissie wordt met andere enthousiaste leden als Peter Michielse en Jeroen Lasschuit hard gewerkt aan het Jubileumboek. "Wij zijn hier druk mee bezig, maar beseffen, dat wij geen 100 jaar in een boek kunnen proppen. Ook kunnen wij helaas niet iedereen langsgaan om naar zijn of haar anekdotes en verhalen te luisteren, al wordt dit wel zoveel mogelijk geprobeerd", vertelt Niels van Heteren.

"Daarom doen we hierbij de volgende oproep. Als u een verhaal, relaas, persoonlijke ervaring of herinnering hebt aan VV Papendrecht, zowel grappig, leuk, verdrietig, heldhaftig, geweldig of ook maar een ervaring, bij iets wat u nog steeds bijstaat, laat dit dan weten aan de Jubileumcommissie. Stuur deze zo volledig mogelijk geformuleerd op."

Wie een bijdrage wil leveren kan deze per e-mail sturen naar: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Alle opgestuurde bijdragen zullen doorgelezen worden. Eventueel wordt contact opgenomen en wellicht komt deze gebeurtenis, anekdote of memorie in het jubileumboek.

Meer berichten