(foto: politie)
(foto: politie)

Papendrechter rijdt met kapotte velgen over A15

Papendrecht - Op zaterdagochtend 1 juni, omstreeks 05:00 uur, werd bij de politie gemeld dat er op de A16 vanuit Rotterdam naar Hendrik Ido Ambacht, een voertuig over de rijksweg zou rijden waar wel erg veel vonken vanaf kwamen.

"Onze collega's zijn de rijksweg op gereden. Zij troffen de bestuurder van de auto met de vonkenregen uiteindelijk op de A15 ter hoogte van de Benzinepomp nabij Hendrik Ido Ambacht waar hij op de vluchtstrook stil stond", meldt de politie.

"De collega's zagen direct waar de vonken vanaf kwamen. De beide velgen aan de rechterkant van het voertuig bleken volledig kapot. Er zat geen band meer om en het lichtmetaal was al flink versleten. Waarschijnlijk had de man al eerder ergens schade en/of lek gereden.
Na een controle op alcoholgebruik werd de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau blies de 25 jarige verdachte uit Papendrecht 425 Ugl. Tevens werd er nog een drugstest van hem afgenomen welke resulteerde in gebruik van THC. "

De Papendrechter moet zich op een later moment bij de rechter verantwoorden voor het rijden onder invloed van drank en drugs.

(bron: politie)

Meer berichten