Team Rivas is helemaal klaar voor de Roparun

Regio - Alle teamleden van Team Rivas zijn helemaal klaar voor de Roparun. Iedereen is afgelopen weken druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Vrijdag 7 juni is het eindelijk zo ver, want dan vertrekken alle deelnemers naar Parijs om daar zaterdag 8 juni goed voorbereid aan de start te verschijnen en naar Rotterdam te lopen.

Afgelopen week werden de laatste punten op de i gezet. 'Onze lopers trainen nog iedere week samen. De chauffeurs zorgen dat alle routes duidelijk zijn en ook de andere teamleden treffen de laatste voorbereidingen. Zo zijn we vrijdag 7 juni allemaal klaar voor vertrek', zegt Inge. De estafetteloop eindigt maandag 10 juni onder de kubuswoningen in Rotterdam. 'Normaal gesproken ligt de finish op de Coolsingel, maar door werkzaamheden is net als vorig jaar de finish verplaatst. Dat maakt niet uit, want we doen het allemaal met één doel: op deze sportieve manier zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker.'

Rivas kon de afgelopen jaren regelmatig rekenen op een donatie van stichting Roparun. 'We vinden het daarom extra mooi om wat terug te doen en als organisatie deel te nemen', verduidelijkt Inge.

www.rivasroparun.nl

Meer berichten