Foto:

Rottweiler Dragon barst van de energie

Regio- Dragon is een kruising Rottweiler met een Duitse Herder en begeeft zich momenteel in de pubertijd. Het is een druktemaker en barst van de energie. Als hij is uitgerend en gespeeld kan hij ook heel rustig liggen. Helaas kon hij niet bij zijn oude eigenaar blijven. Wegens geloofsovertuigingen mocht de hond niet binnen slapen en had Dragon zijn plekje in de tuin. Zijn Rottweiler bloed speelde daardoor op en was waaks naar iedere passant die langs 'zijn' tuin liep. De buurtbewoners gingen klagen wegens geluidsoverlast. Dragon zelf valt uiteraard niets kwalijk te nemen, die deed wat in zijn genen zit.

Het is een sociale hond naar mensen, alleen naar vreemden is hij wat afwachtend. Na een korte kennismaking is het al snel goed. Dragon is gek op spelen en komt de bal ook netjes bij je terugbrengen. Naast spelen is hij ook gek op aandacht, maar kan zichzelf ook prima vermaken. Hij is heel zindelijk en zou ook goed met andere honden overweg kunnen. Wel is hij lomp en onbehouwen, maar als de andere hond zijn of haar grens aangeeft respecteert hij dit.

Dragon is op zoek naar een consequente eigenaar. Een kenner van het ras Rottweiler zou helemaal ideaal zijn. Kinderen is geen probleem, alleen wegens zijn lompheid plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen.

Voor meer informatie over Dragon of over onze andere asieldieren neem een kijkje op www.louterbloemen.nl of bel 078-6137902.

(bron: Louterbloemen)

Meer berichten