Kunstrijdster Britt Harmsen. (foto: Omar Arvelo)
Kunstrijdster Britt Harmsen. (foto: Omar Arvelo) (Foto: )

Glansrol voor Papendrechtse kunstrijdsters in ijsshow Urban Dynamics

Regio - Kunstrijvereniging De Drechtsteden neemt het publiek zondag 26 mei op de Sportboulevard in Dordrecht mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad gaan ontdekken.
In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, de bezoekers een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

Naast de regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories zien we de toppers uit de grote wedstrijdgroep met onder anderen de Papendrechtse Isa van Swieten en Sterre Petra in glansrollen.
Deze getalenteerde schaatsers zullen overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel.
Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IIskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek van Dordtenaar Nielson en vele anderen.
Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers de bezoekers meenemen naar het stadsleven en bezoeken de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse restaurant.
De aanvang van de shows is om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

Toegangskaarten voor de tribune € 12,50 en tribune op het ijs € 15 /€ 20 met een pauze arrangement zijn te koop bij Karin's Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard.
Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl

www.ddd-kunstrijden.nl

Meer berichten