Dennis van Aarssen. (foto: William Rutten)
Dennis van Aarssen. (foto: William Rutten)

Voorstellingen volgend seizoen in de verkoop

 Theater De Willem is de kaartverkoop voor onderstaande voorstellingen reeds gestart:

Dennis van Aarssen – Start Spreading The News
Zaterdag 21 september, 20.15 uur
Entree: €27,50/€26,-

Voice Of Holland 2019 winnaar Dennis Aarssen heeft zich voor zijn eerste theatershow Start Spreading The News laten inspireren door The American Songbook. Muziek van het wereldtoneel, beroemd gemaakt door Frank Sinatra, Michael Buble, Barbra Streisand, Stromae, Charles Aznavour en Robbie Williams. Met zijn orkest wisselt Dennis overbekende songs en eigen repertoire af. Voice-kijkers weten het al: De Gorkummer is een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid. Hij belooft een gloedvolle avond vol verrassingen!

Hendrik Groen – Zolang Er Leven Is
Zaterdag 4 januari, 20.15 uur
Entree: €32,50/€31,- 

De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Van de dagboeken van Hendrik

Nienke Plas – Van de Hak op de Tak

Vr. 24 april, 20.15 uur

Entree: €24,50/€23,-

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de Hak op de Tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Nieuw programma

Het nieuwe programma komt op dinsdag 7 mei uit. Vanaf 9:00 uur is het op onze website zichtbaar, in de dagen na 7 mei wordt de brochure bezorgd. Dat gebeurt huis aan huis in Papendrecht, bezoekers buiten Papendrecht krijgen de brochure opgestuurd.

Bestellen voor het nieuwe programma kan vanaf 27 mei, 9:00 uur, via de website. Dan geldt: wie het eerste komt, die het eerste maalt. Je kunt ook uitkiezen waar je wilt zitten, zolang de voorraad strekt.

Meer berichten