Celeste Liberty. (foto: pr)
Celeste Liberty. (foto: pr) (Foto: )

Smooth Sunday in het Sportcentrum

Papendrecht - In het Papendrechtse Sportcentrum vindt aanstaande zondag Smooth Sunday plaats. Een zondagmiddag met lekkere (live)muziek gebracht door vooral lokale artiesten in een relaxte sfeer in de horeca-ruimte van het centrum.

De laatste versie van dit seizoen vindt plaats op zondag 14 april as en daar zullen de volgende artiesten aantreden; Celeste Liberty (14.00 uur) en The Singing Factory (15.15 uur). Celeste is een Papendrechtse singer/songwriter die inmiddels in London woont en daar al enkele maanden als muzikant werkt en leeft. Zij komt speciaal voor dit optreden even 'over' naar haar home-town om een fijne set eigen songs te doen. Puur, intiem en heel mooi zijn uitgangspunten voor haar songs.

Na de pauze is het genieten met het Dordtse koor The Singing Factory. Deze ladies brengen een heerlijke set met popsongs die staat als een huis. Dit koor staat onder leiding van de van oorsprong Papendrechtse zangeres Monique van der Ster. Zij startte enkele jaren geleden The Singing Factory en dat dit inmiddels een succes is zal tijdens Smooth Sunday ook weer blijken !

Kortom het belooft weer een heerlijke Smooth Sunday te worden met een hoog Papendrechts gehalte. De toegang is gratis en de deuren van het Sportcentrum gaan om 13.30 uur open.

Meer berichten