Ladies halen €5.500 op voor Linda Foundation

Regio – De Ladies van Ladies' Circle Alblasserwaard hebben weer een succesvolle actie achter de rug. Met hun evenement Beer, Bubbles en Bingo hebben ze €5.500 opgehaald voor de LINDA Foundation.

Het was een zeer geslaagde avond, vrijdag 22 maart bij V.V. Alblasserdam. Een uitverkochte zaal, talloze mooie prijzen en een geweldige sfeer maar het allerbelangrijkste: er is een fantastisch bedrag opgehaald voor de LINDA Foundation.

De avond werd gepresenteerd door een professionele presentator. Er werden diverse bingorondes gehouden, maar ook waren er quizvragen en een loterij. Er waren mooie prijzen te winnen die gesponsord werden door vele lokale ondernemers. De hoofdprijs, een gloednieuwe fiets, werd gesponsord door Bike Totaal Philip de Koning.

De opbrengst van de avond gaat naar de LINDA Foundation, een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Zij schenken cadeaukaarten aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. De Ladies willen graag alle deelnemers en sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Meer berichten