Foto:

Stemmen op 'Excelsior Lab' bij Rabobank Clubkas Campagne

Papendrecht - In het kader van de Clubkas Campagne van Rabobank Drechtsteden, is Excelsior Papendrecht één van de deelnemers die stemmen verwerven om in aanmerking te komen voor een bijdrage van de Rabobank, voor het nieuwe project 'Excelsior Lab'. Van 23 maart tot en met 18 april kunnen particuliere leden van Rabobank Drechtsteden op Excelsior stemmen via www.rabobank.nl/drechtsteden.

Excelsior Papendrecht is opgericht op 20 juni 1920, is een bruisende vereniging en is zeer actief in én betrokken bij de Papendrechtse en de regionale cultuur.

Excelsior wil graag starten met het nieuwe project 'Excelsior Lab', waarbij kinderen de mogelijkheid geboden wordt om 5 lessen te volgen op een door hen gekozen blaasinstrument, zodat zij kunnen ervaren of het instrument bij hen past. Een geschikt instrument en goede begeleiding door professionele docenten zijn hierbij van essentieel belang.

Een bijdrage van de Clubkas Campagne van Rabobank Drechtsteden stelt Excelsior in staat om in het jubileumjaar 2020 een start te maken met 'Excelsior Lab', om ook met de kinderen te vieren dat Excelsior al 100 jaar het muzikale hart van Papendrecht is.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op: www.excelsiorpapendrecht.nl

Meer berichten