(foto: pr)
(foto: pr)

Excelsior houdt jeugdconcert Duizend-en-een-nacht

Papendrecht - De jeugdafdelingen van Excelsior houden zaterdag 16 maart het jaarlijkse Jeugdconcert in De Palm. Het is een informeel concert rondom het sprookjesachtige thema 'Duizend-en-een-nacht'.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel) en het Klein Orkest onder leiding van Suzanne Baai, de Slagwerkgroep en Junior Slagwerkgroep onder leiding van Jens Kirpestein en de derde editie van Tutti Colore onder leiding van Petra Hofwegen.

Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema dat de luisteraars meeneemt naar de magische wereld van "Duizend-en-een-nacht", dat ieder tot de verbeelding spreekt. Met muziek uit Frozen, Aladdin, Beauty and the beast, en vele andere.

Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken. De aanvang is daarom 19.30 uur,
zaal open vanaf 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 2,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Reserveren is aan te raden, via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer berichten