Florus Zwartbol, Ton Bakker en Jeanne Kalkman. (foto: pr)
Florus Zwartbol, Ton Bakker en Jeanne Kalkman. (foto: pr) (Foto: )

FLOOR en Jeanne slaan handen ineen

Papendrecht - Al tien jaar werken ze samen: Florus Zwartbol, Ton Bakker en Jeanne Kalkman. Florus kocht de winkel destijds van kaasleverancier Treur en het al vertrouwde gezicht van bedrijfsleider Ton werd het boegbeeld van de specialiteitenzaak. Jeanne kwam als weekendkracht het team versterken en werd 4 jaar geleden bedrijfsleidster in het filiaal te Middelharnis.

In mei 2017 besloten Jeanne en haar man Erik de zaak in Papendrecht over te nemen. Het winkelcentrum was net gerenoveerd en de kaaswinkel was een ware speciaalzaak geworden.

Zwartbol Foods; die naam prijkt al die tijd nog op de gevel. Deze week komt daar verandering in: FLOOR by Jeanne; onderdeel van de andere filialen van Florus Zwartbol. Vertrouwde service en vertrouwde kwaliteit, dat wel. 'We blijven op zoek naar pareltjes in ons assortiment, naar kwalitatief hoogstaande producten die een echte toevoeging aan ons concept zijn', vertelt Jeanne.

"We hebben de lekkerste versgebrande notenmixen, geselecteerde binnen- en buitenlandse kazen, een walhalla aan tapas en diverse exclusiviteiten zoals het beroemde Saveurs gehaktbrood. De wijn begeleidt de rijk opgebouwde kaasplanken. Ook gaan we helemaal inspelen op gezonde snacknoviteiten!"

Meer berichten