De start van de jeugd, Verenigingsrun 2018. (foto: Rob Kamminga Fotografie)
De start van de jeugd, Verenigingsrun 2018. (foto: Rob Kamminga Fotografie) (Foto: )

Tweede editie van Verenigingsrun

Papendrecht - Op woensdag 17 april wordt de tweede editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun gehouden. Vorig jaar heeft de Rabobank de Clubkasrun overgedragen aan Lukassen & Boer. Deze prachtige traditie is in april 2018 voortgezet onder de naam 'de Lukassen & Boer Verenigingsrun', met 14 verenigingen en meer dan 1.700 deelnemers.

Na het grote succes van vorig jaar zal woensdag 17 april 2019 de tweede editie plaatsvinden, waarbij alle verenigingen in en om Papendrecht weer kunnen rennen voor hun verenigingskas!

Elke vereniging kan zijn eigen aandeel in de bijdrage van Lukassen & Boer bij elkaar lopen. Ook dit jaar zal de avond vrijwel identiek aan die van de afgelopen jaren zijn. In samenwerking met Atletiek Vereniging Passaat zal de loop weer starten op de atletiekbaan.

Als eerste start om 18.30 uur de jeugd tot en met 15 jaar vanaf de atletiekbaan met hun, maximaal twee, rondjes rond het Sportpark Oostpolder. Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor de oudere lopers die met een loop van maximaal vier rondjes hun bijdrage kunnen leveren aan de verenigingskas. Ieder rondje levert een bijdrage op van € 1,50.

De Papendrechtse verenigingen zullen eind februari een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor deelname. Bertjan Scheepbouwer zegt namens Lukassen & Boer: "Het ondersteunen van het verenigingsleven is een vast onderdeel van onze missie. Met de verenigingsrun stellen we alle verenigingen op deze dag in staat hun eigen aandeel in onze bijdrage bij elkaar te lopen. Het past perfect bij ons kantoor." De startkaarten zijn vanaf maandag 1 april af te halen op het kantoor van Lukassen & Boer aan de Wederik 10 in Papendrecht. De startkaarten zijn ook aan de start op woensdag 17 april verkrijgbaar.

Ambassadeur van de Lukassen & Boer Verenigingsrun is de Papendrechtse topatleet Roy Hoornweg. Het enthousiasme van Roy zal wederom ingezet worden om zoveel mogelijk verenigingen en leden te enthousiasmeren om mee te doen. Roy Hoornweg zegt: "Ik vind het gaaf om me in te zetten voor de verenigingsrun en dat deze traditie op zo'n manier wordt doorgezet. Voor mij is hardlopen is mijn passie, een bron van plezier en geluk in mijn leven. Hoe meer ik dat kan delen met mensen, hoe mooier ik dat vind. Als ik daaraan mijn bijdrage kan leveren doe ik dat graag!".

"Het succes van vorig jaar laat zien hoe enthousiast en gepassioneerd de Papendrechtse sporters zijn voor hun vereniging. We zijn alleen maar blij dat we als Lukassen & Boer hier aan kunnen bijdragen door de verenigingsrun te organiseren", aldus Rogier Jonkman namens Lukassen & Boer.

Lukassen & Boer is een Papendrechts verzekerings- advieskantoor en is al ruim 50 jaar een begrip in Papendrecht. Met ongeveer 55 medewerkers bedient het kantoor de zakelijke en particuliere markt in de Drechtsteden en omgeving.

Meer berichten