(foto: pr)
(foto: pr)

Open dag bij 2 Move

Papendrecht - Op zaterdag 16 februari is de open dag van Dans- en ontspanningsstudio 2 Move aan de P.J. Troelstrastraat 100.

Omdat er een steeds groter aanbod is gekomen en nog gaat komen op het gebied van dans en ontspanning is de naam van Balletschool Patty Kemper veranderd in dans en ontspanningsstudio 2 Move.

"Het is meer van deze tijd en het suggereert niet meer dat er alleen ballet is", aldus Patty Kemper. Alleen ballet is het namelijk al tijden niet meer. "De nieuwe naam past bij alles wat we doen. Letterlijk bewegen, maar ook innerlijke groei en beweging in de ruimste zin van het woord."

Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij Pre- ballet, power- yin yoga, Hiphop workout, African dance, body fit, 50+ dance op gouwe ouwe hits, tapdans en ter afsluiting een demonstratie van Hiphop, Klassiek ballet en Moderne dans.

Het wordt een feestelijke dag die wordt aangevuld met Danskleding en schoenen van Away Fashion, Make up en hair Artist Eveline Carpier, met o.a. glitter tattoos, en Landwinkel de Fruit Heerlijkheid.

www.pattykemper.nl 

(ingezonden)

Meer berichten