Foto:

Francesco Daniel maakt derde EP

PAPENDRECHT - Singer/songwriter Francesco Daniel brengt op zaterdag 23 februari zijn EP 'The Lost Boy' uit. Dit doet hij met een akoestische soloshow in de Popcentrale in Dordrecht.

Na het succes van de EP 'Thoughts of the Puzzle Mind' is Francesco Daniel te gezien geweest bij RTV Papendrecht met het eerste seizoen van zijn muziekprogramma 'The World of Music'. Naast zijn presentatiewerk bij het radioprogramma Via Cultura keert Francesco Daniel nu terug naar de muziekwereld met een EP over zijn persoonlijke pieken en dalen gemixt met sprookjesachtige composities en teksten.

Op de nieuwe plaat van de Papendrechtse muzikant staat een bijzonder duet. Zangeres Jannemien Cnossen is samen met Francesco Daniel te horen in de titelsong van de EP. Cnossen zingt en speelt viool bij de shows van Herman van Veen en is stemactrice. Haar stem is onder anderen te horen geweest in de serie Winx Club en in de Disneyfilm Hercules. Jannemien Cnossen en Francesco Daniel hadden eerder hun handen ineengeslagen toen ze een ander nummer van Francesco speelden tijdens de Papendrechtse Proms 2016 van Muziekvereniging Excelsior.

De foto's op de hoes zijn gemaakt tijdens Francesco's roadtrip door Noorwegen en de schrijfsessies voor zijn EP. De foto's zijn gemaakt door Karin Rits, de moeder van de Papendrechtse muzikant.

Op 23 februari presenteert Francesco zijn derde EP in de Popcentrale in Dordrecht. Met in het voorprogramma Rob van Rij, een singer/songwriter uit Papendrecht. De entree is gratis, consumpties niet inbegrepen. Meer informatie op popcentrale.nl en op

www.francescodaniel.com

Meer berichten