Foto:

Peertje is klaar om de wijde wereld in te gaan

Dordrecht - Peertje is op zoek naar een lief en zorgzaam baasje. Peertje is een kitten van 6 maanden oud. Peertje loopt achter in de groei, hij is daarom een stuk kleiner dan dat hij hoort te zijn. Helaas heeft hij een slechte start gehad. Vanaf het begin heeft hij veel last gehad van zijn darmen, snel aan de diarree en veel pijn. Hierdoor heeft hij een groeiachterstand opgelopen. Hij is lange tijd in het gastgezin goed verzorgd, maar nu is hij er klaar voor de wijde wereld in te gaan.

Momenteel krijgt hij speciaal voer voor zijn gevoelige darmen. Hier doet hij het beter op. Helaas zal dit probleem altijd blijven. Hij heeft gevoelige darmen en dit is helaas niet op te lossen. Meestal gaat het goed, maar sommige dagen heeft hij meer last. We merken ook dat hij wat minder energiek is dan een gemiddeld kitten. Hij kroelt het liefst met je en ligt daarbij graag in je nek. Ben je er niet om hem te knuffelen kruipt hij graag in zijn knusse mandje.

Het is belangrijk dat zijn nieuwe eigenaar dit serieus neemt. Hij mag niets anders dan zijn eigen voer, sommige dagen heeft hij veel last van zijn buik, zal wellicht af en toe een bezoekje aan de dierenarts nodig hebben als het minder goed gaat en het voer wat hij nodig heeft is prijziger dan gewoon voer. Maar ondanks dit alles is hij het dubbel en dwars waard! Hij is ongelofelijk lief en steelt je hart zodra je hem hebt ontmoet. Dus bezoeken op eigen risico!

Belangstelling? Kijk op www.louterbloemen.nl of bel 078-6137902. (bron: Louterbloemen)

Meer berichten