Foto:

Veel reacties op actie voor aankoop pony Nala

Papendrecht - Letitia Joseph-Verstraeten, een Papendrechtse moeder van 7 kinderen, heeft is op de website Getfunded.nl een inzameling gestart voor haar dochter Jayvana. De eerste dagen hebben al tientallen mensen aan de actie meegedaan.

"De verzorgpony van Jayvana moet verkocht worden en waarschijnlijk is er geen plek meer op de manege in Papendrecht. Jayvana is er kapot van, verdriet en vooral de onmacht", legt Margareth Kamermans uit. Zij is een bekende van de familie.

Haar verzorgpony Nala is alles voor Jayvana. "Ik heb geen zielig verhaal we zijn allemaal gezond en wel. Mensen zullen denken waarom? Als moeder probeer je alles op alles te zetten voor je kind ,dit is een noodkreet vanuit een moederhart en paardenliefhebster en een groot hart voor mens en dier", legt moeder Letitia uit.

"Mijn dochter Jayvana haar wens om haar verzorgpony te kopen van de manege zodat Nala ook gewoon kan blijven, de manege wil haar inruilen voor een andere pony maar mijn dochter is er kapot van haar wereld valt in duigen haar hart breekt en ze weet niet hoe ze dan verder moet. Het klinkt allemaal zo verschrikkelijk, helaas is dit echt zo. Sinds ze te horen heeft gekregen dat Nala te koop staat, wilt ze werken (waar ze nog veel te jong voor is )wilt ze alles doen om haar te kopen! Jayvana is nog maar 12 jaar en ze heeft nog maar één visie en dat is zorgen dat Nala niet naar een handelaar of slachthuis gaat. Jayvana wil Nala zo graag behouden en verzorgen."

Via Getfunded heeft Letitia een oproep gedaan. Er is 2500 euro nodig om Nala te kopen, we zitten bijna aan de 800 euro. Via facebook is er een link naar deze actie via facebook Jayvana Joseph of Letitia Verstraeten.

Er wordt ook gezocht naar een stalling in de buurt van Papendrecht. Wie iets weet kan contact opnemen met de moeder van Jayvana, Letitia Joseph-Verstraeten lverstraeten@msn.com .

De actie levert een hoop reacties op. Daaronder ook mensen duidelijk maken dat een paard meer kost dan de aanschaf alleen. "Ik weet wat een paard kost. Ik zou deze campagne niet aanmaken voor mij dochter voor de lol, als we het niet konden onderhouden", aldus Letitia Joseph-Verstraeten.

Meer berichten