Foto:

Bewust-Fit bestaat 10 jaar

Papendrecht – Sportschool Bewust-Fit viert 16 februari het tienjarig bestaan.

De sportschool is begonnen in een kleine loods in Alblasserdam. "Wat startte als een kleine onderneming, ontstaan vanuit een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Papendrecht", vertelt eigenaar Jan Willem den Hollander.

De lessen werden geïntroduceerd als 'circuittraining' en ze duurden maar 45 minuten. Iets wat in het begin flinke discussie opwekte. "Dat is veel te kort!" was de eerste reactie van veel deelnemers.

Nu 10 jaar later is deze 45 minuten training niet meer weg te denken uit het straatbeeld en hebben veel gyms dit voorbeeld gevolgd.

Onder de naam Bewust-Fit, wat eerst BaseBootcamp en JW-Coaching was, begeleiden ervaren coaches deelnemers in verschillende persoonlijke trajecten en groepslessen. Dit gebeurt in de gym die is gevestigd in het sportcentrum van Papendrecht. Op de eerste verdieping vinden inmiddels meer dan 200 mensen wekelijks hun weg naar de intensieve en doeltreffende workouts die zij verzorgen.

"Workouts die voor iedereen zijn" zegt Jan Willem den Hollander. "We passen de workouts aan naar ieder zijn eigen niveau. Dat is een kenmerk van onze gym". Op deze manier is iedereen dus welkom bij de groepslessen. Is er meer nodig, dan zijn er verschillende persoonlijke trajecten waarbij de coaching wordt uitgebreid met bijvoorbeeld een voedingsleer therapeut.

Den Hollander: "Op 16 februari vieren wij ons 10-jarige bestaan, iets waar we echt naar uitkijken. Het is een mijlpaal die ik, 10 jaar geleden wanneer ik besloot voor mijzelf te beginnen, niet voor ogen hield. Ik wil dan ook iedereen bedanken die Bewust-Fit de gym maakt die het nu is."

Meer berichten