PBC open avonden
PBC open avonden (Foto: Rianne)

Open avonden Papendrechtse Badminton Club (PBC)

Papendrecht - Heb je je voorgenomen om nu echt eens de daad bij het woord te voegen en te gaan sporten? Dan kun je voor de badmintonsport kiezen, een voor iedereen toegankelijke
sport.

Maak kennis met PBC, de Papendrechtse Badminton Club, een vereniging die zich kenmerkt door het plezier in de sport en de sociale betrokkenheid bij elkaar. Topprestaties worden niet verwacht, fanatiek of relaxt spelen met plezier staat voorop. En niet te vergeten het after badminton. Na een inspannende avond op de baan, ontspannen in de kantine, napraten onder genot van een hapje en/of drankje. Klink goed, niet?

We organiseren 16, 23 en 30 januari open avonden, van 19.45uur tot 20.45 uur voor senioren. Je wordt op deze avonden bekend gemaakt met de basisvaardigheden van het badmintonnen door meer ervaren spelers. Bevalt je dat en heb je zin in meer, dan kun je als je lid wordt elke dinsdagavond trainen onder begeleiding van een professioneel bevoegd badmintontrainer.
Een leenracket is beschikbaar en besluit je lid te worden dan krijg een kwaliteitsracket cadeau. Tevens ontvang je de eerste 2 maanden 50% korting op de contributie.

Potentiële jeugdspelers zijn ook van harte welkom op elke dinsdagavond van 18.30uur tot 19.30uur en elke zaterdagochtend van 9.00uur tot 10.00 uur.

Vragen? Stel ze op info@papendrechtsebc.nl of bezoek onze website eens www.papendrechtsebc.nl

Locatie:
Sportcentrum Papendrecht,
Burgemeester Keizerweg 110
Papendrecht

(ingezonden)

Meer berichten