Nu activiteit aanmelden voor NLdoet

Papendrecht - Ieder jaar doet Papendrecht mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet.

Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties en voor veel organisaties blijft dit een uitdaging. Daarom organiseert Sterk Papendrecht weer samen met organisaties NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart.

Vrijwilligers doen die dag klusjes zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk. De ervaring leert dat NLdoet elk jaar vaste nieuwe vrijwilligers oplevert.

Klussen aanmelden kan op www.nldoet.nl. Organisaties kunnen dan meteen vóór 31 januari een financiële bijdrage van maximaal € 400,- aanvragen. "Hoe eerder hoe beter, want op =op."

Het Vrijwilligerspunt, onderdeel van Sterk Papendrecht verzorgt de communicatie over NLdoet via internet, social media en huis aan huis. Via de media worden mensen opgeroepen zich op deze dag als vrijwilliger in te zetten en zich aan te melden voor een klus via www.nldoet.nl of via het Vrijwilligerspunt.

Organisaties die vragen hebben over de deelname aan NLdoet kunnen contact opnemen met Pauline van der Kraan of Judith van Gulik via 078-6154741 of email: vrijwilliges@bwi-papendrecht.nl

Meer berichten