Denksportcentrum Papendrecht. (foto: Arco van der Lee)
Denksportcentrum Papendrecht. (foto: Arco van der Lee)

Bridgespelers dragen bij aan recordbedrag voor UNICEF

Papendrecht – Dankzij de inzet van bijna vijfduizend bridgespelers in heel Nederland, waaronder ook in Denksportcentrum Papendrecht, is in de maand november bijna 70.000 euro opgehaald voor UNICEF. Met dit recordbedrag kan UNICEF kinderen op de vlucht helpen. Wederom steunde de Nederlandse Bridgebond de UNICEF Bridgedrive, waardoor nog meer bridgespelers meededen.

In de maand november, verspreid over meerdere weekenden, werd dit jaar voor de vijfde keer de 'Hartentroef voor UNICEF' bridgedrive georganiseerd. Bridgeclubs door het hele land zijn gaan bridgen om geld in te zamelen voor UNICEF, om zo meer kinderen onderwijs te bieden. Op 24 november organiseerden UNICEF-vrijwilligers in Papendrecht de bridgedrive. Met bijna vijfduizend deelnemers was de jaarlijkse bridgedrive een groot succes door heel Nederland, en zelfs op Aruba.

Nancy Hoogendorp van UNICEF Nederland is blij met de fantastische inzet: 'Een fantastisch resultaat dat bij elkaar is gebracht door grote én kleine bridgedrives. Hartverwarmend hoe massaal er is meegeholpen om van de Harten Troef voor UNICEF een succes te maken!'

In totaal zijn er dit jaar 50 bridgedrives georganiseerd, in zowel Nederland als Aruba. De opbrengst gaat dit jaar naar kinderen op de vlucht, zowel in conflictregio's als in Europa en in Nederland.

Meer berichten