Betlehemkerk. (foto: Arco van der Lee)
Betlehemkerk. (foto: Arco van der Lee)

Groot kerstconcert met koren en Marco Bakker

Papendrecht - In de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1, vindt op zaterdag 8 december een groot FamilieKerstconcert plaats. Aan het concert wordt meegewerkt door het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) onder leiding van Peter Overduin en het Oost Nederlands Mannenkoor (150 leden) onder leiding van Gezinus Veldman.

Verder werken aan deze avond mee sopraan Annelies Schep, organist André de Jager, pianist Gezinus Veldman aan de vleugel en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Bijzonder verheugd is de organisatie met de medewerking van de bekende bariton Marco Bakker.

De opbrengst van de avond is voor kankerbestrijding. In het bijzonder voor Support Casper van Prof. dr. Casper van Eijck. Het goede doel financiert onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. Op de avond zelf zal het doel verder worden toegelicht.

Aanvang 19.30 uur. Toegangsprijs €15 (t/m 12 jaar €5).

Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Voorverkoop bij Sjaloom, Chr. Boeken en Muziek, Veerpromenade 18, Papendrecht.

www.inspire2livemusic.nl

Meer berichten