(Foto: Izaak van den Berg)
(Foto: Izaak van den Berg)

Winkelcentrum Westpolder feestelijk heropend

Papendrecht - Het vernieuwde winkelcentrum Westpolder is vanmorgen feestelijk heropend door wethouder Pieter Paans. 

Na de opening werd het glas geheven door Pieter Paans, Sico van Ammers (Algemeen directeur van Van der Vorm Vastgoed) en Edwin Kraaijeveld (voorzitter Winkeliersvereniging Westpolder) samen met alle bezoekers. 

De uitstraling van Westpolder aan de binnenzijde heeft een moderne upgrade gekregen door de nieuwe lichte tegels in de gehele passage en plaatsing van nieuwe winkelpuien voor alle winkels. Deze puien zijn nu identiek en transparanter geworden. Op het vernieuwde middenplein is een gezellig terras geplaatst, waar Bakker Vlot voor een kopje koffie en thee gaat zorgen en waar mensen kunnen nuttigen wat ze bij de verswinkels hebben gekocht. Hiermee is er een fijne ontmoetingsplaats gemaakt voor de bezoekers van Westpolder en de bewoners van de wijk.

De ondernemers van Westpolder hebben in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed een compleet feestprogramma georganiseerd dat vandaag start en doorloopt tot en met zaterdag 1 december. Gratis taart, hapjes, drankje, muziek, cadeautjes en kans maken op een prachtige Fiat 500 zijn de juiste ingrediënten voor het vieren van een feest.

Het volledige feestprogramma kan iedereen vinden op www.winkelcentrum-westpolder.nl
(Foto: Izaak van den Berg)

Meer berichten