Popkoor Papendrecht. (foto: pr)
Popkoor Papendrecht. (foto: pr) (Foto: )

Popkoren Sing and Swing festival

Papendrecht - Op zondag 4 november houdt Popkoor Papendrecht haar Tweede Popkoren Sing and Swing festival Papendrecht. Het belooft weer een mooi spektakel te worden.

In vergelijking met vorig jaar doen dit jaar ook het Popkoor Prestige Alblasserdam en Vocal Group Route Sixteen uit Dordrecht mee. Daarnaast treden Popkoor Schoonhoven en Popkoor Papendrecht op.

De middag begint om 14.30 uur in theater De Willem en wordt geopend door wethouder Corine Verver. Presentator is Robert Snel.

Popkoor Papendrecht staat bekend om de Engelse ballads en daarop geschreven regie voor de gehele formatie. Onder andere Africa van Toto, Just give me a reason van Pink en I am a Soul Man van de Blues Brothers zullen ten gehore worden gebracht. Soliste is Kaylee Hoekwater.

De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met het bekende nummer Ease On down the Road.

De toegangskaarten á 10 euro zijn te koop bij de deelnemende koren en bij Electro World Van Eijl in het winkelcentrum Westpolder. Ook zijn kaarten op 4 november verkrijgbaar bij theater De Willem.

Wie een keer wil zingen bij Popkoor Papendrecht, is welkom in november op de woensdagavond. De repetities zijn van 20.00 tot 22.00 uur aan de Goudenregenstraat 15. Meer informatie via pr.popkoorpapendrecht@gmail.com.

Meer berichten