Heropening van winkelcentrum Westpolder

Papendrecht - Het vernieuwde winkelcentrum Westpolder wordt op donderdag 11 oktober om 11.00 uur feestelijk heropend door wethouder Pieter Paans.

Wethouder Pieter Paans (Economie en Financiën), Sico van Ammers (Algemeen directeur van Van der Vorm Vastgoed) en Edwin Kraaijevel (voorzitter Winkeliersvereniging Westpolder) zullen na de officiële openingshandeling samen met alle bezoekers het glas heffen op het vernieuwde Westpolder.

Van der Vorm Vastgoed, eigenaar van het winkelcentrum, heeft Westpolder een complete metamorfose gegeven. Het gehele winkelcentrum is voorzien van nieuwe dakkapellen, waardoor de lichtinval flink is verhoogd. Door de verplaatsing van de hoofdingang aan de grote parkeerplaats en het dichtmaken van een entreepartij is de routing verbeterd. Tegelijkertijd zijn er door deze verbouwing grotere winkelunits gecreëerd voor onder andere Kruidvat.

De revitalisatie van het winkelcentrum bood de ondernemers de gelegenheid om hun winkel te vergroten, waarvan onder andere Visspecialist Schot van Dijke en Bakkerij Vlot gebruik hebben gemaakt. De grote winkelunit waarin Marskramer zat, is juist opgedeeld in kleinere units. Veel ondernemers hebben dit moment aangegrepen om het interieur van hun eigen winkel te vernieuwen.

De uitstraling van Westpolder aan de binnenzijde heeft een moderne upgrade gekregen door de nieuwe lichte tegels in de gehele passage en plaatsing van nieuwe winkelpuien voor alle winkels. Deze puien zijn nu identiek en transparanter geworden. Op het vernieuwde middenplein is een gezellig terras geplaatst, waar Bakker Vlot voor een kopje koffie en thee gaat zorgen en waar mensen kunnen nuttigen wat ze bij de verswinkels hebben gekocht. Hiermee is er een fijne ontmoetingsplaats gemaakt voor de bezoekers van Westpolder en de bewoners van de wijk.

De ondernemers van Westpolder hebben in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed een compleet feestprogramma georganiseerd dat start op donderdag 11 oktober en doorloopt tot en met zaterdag 1 december. Gratis taart, hapjes, drankje, muziek, cadeautjes en kans maken op een prachtige Fiat 500 zijn de juiste ingrediënten voor het vieren van een feest.

Het volledige feestprogramma kan iedereen vinden op www.winkelcentrum-westpolder.nl

Meer berichten