Tekenen en schilderen bij Vu Papendrecht

Papendrecht - Bij de Volksuniversiteit Papendrecht kan men terecht voor veel teken- en schildercursussen en –workshops, zowel overdag als 's avonds.
Bij de 'basiscursus tekenen en schilderen' én de 'tekenen en schilderen vervolg' komen heel veel verschillende materialen en technieken aan bod. Een prima cursus voor wie nog niet weet waar zijn/haar voorkeur ligt of voor wie juist de afwisseling leuk vindt. Zowel de basiscursus (vanaf 2 oktober) als het vervolg (vanaf 25 september) kan men bijwonen op dinsdagochtend of –avond (1 x per 14 dagen).

Op dinsdagmiddag 2 oktober start de cursus Aquarelleren voor beginners en 2e- jaars. Deze cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 13.30 tot 16.00 uur.

Vanaf woensdagavond 3 oktober of woensdagochtend 26 september kunnen degenen die willen leren schilderen met Acryl terecht. Deze cursussen zijn ook voor beginners en licht-gevorderden en bestaan uit 12 lessen die om de andere week worden gegeven. Meer gevorderde cursisten kunnen vanaf woensdagochtend 26 september terecht op de schilderwerkplaats, waar men onder begeleiding aan een eigen onderwerp of techniek kan werken.

Buiten alle langere cursussen kan men ook terecht voor Strip- en cartoontekenen op de maandagavonden vanaf 1 oktober, Schilderen als Klimt en Hundertwasser vanaf maandagmiddag 29 oktober en later in het seizoen bij  Model- en portrettekenen, Abstracte mensfiguren in acryl, De kracht van kleur en diverse workshops van een dag.


Voor meer informatie en inschrijving  kan men terecht op www.vupapendrecht.nl of door te of bellen naar 078-6154764.

Meer berichten