(tekst en foto: VV Papendrecht)
(tekst en foto: VV Papendrecht) (Foto: )

JO14-1 VV Papendrecht schiet uit de startblokken

Papendrecht - Op zaterdag 8 september mochten de jongens van Papendrecht JO14-1 dan eindelijk ook beginnen. Het betrof de allereerste wedstrijd van het nieuwe team. Ze mochten voor de beker op het hoofdveld spelen, wat voor de meesten de eerste keer was en dus extra speciaal. Het basiselftal in de 4-3-3-opstelling bestond uit: Lukas op doel, Lars laatste man met Engel net voor hem. Ruben en Tygo waren respectievelijk rechts- en linksback. Het middenveld bestond uit Tokunbo, Tim en Levi V. Voorin startten Lend, Bart en Senna. Benjamin, Levi de J en Moreno begonnen op de bank. Een goede mix van kracht, snelheid en creativiteit.

De start was goed en de gasten werd al snel op hun eigen helft vastgezet. De keeper en het aluminium werden veelvuldig getest, totdat Bart in de 18e minuut uiteindelijk de ban brak en de bal wel in het doel schoot. 1-0. Vanaf dat moment wisselden ze grote kansen af met doelpunten. In minuut 21 stuurde Bart Levi diep en die kon scoren. In de 24e minuut schoot Tokunbo een vrije trap prachtig in de kruising. Na een half uur een penalty voor JO14-1, die Lend binnen wist te schieten. Vlak voor rust kon Levi zijn tweede maken na een een-tweetje met Senna: 5-0, prima ruststand. Oranje Wit JO14-3 was duidelijk nog zoekende.

In de tweede helft ging JO14-1 onverminderd door met aanvallen wat uiteindelijk resulteerde in de 13-0 overwinning. Een fantastische start van het team van de trainers Albert-Jan van Barneveld en Claudia den Ouden en natuurlijk leidster Yvonne van der Zande.

Meer berichten