Opname tijdens cursus
Opname tijdens cursus (Foto: Cok Veth)

Gratis Kennismakingsclinic Bridge

Papendrecht - Op zaterdagmiddag 22 september om 14:00 uur wordt er door de gezamenlijke bridgeclubs in Papendrecht een kennismakingsclinic gehouden.

Zo kunt u op een gezellige en ontspannen manier kennis maken met bridge. Deze clinic is geheel gratis en u wordt bij binnenkomst een drankje aangeboden.

“Bridge is moeilijk, te moeilijk voor mij”. Dat hoor je al gauw als iemand over bridge praat. Maar is dat ook zo? Iedereen kan bridge leren, jong en oud. En hoe ver je hiermee gaat is voor iedereen anders. Maar als je onze bridgecursus volgt garanderen wij dat je erna gezellig kunt bridgen op een club of thuis.

Bovendien is bridgen een aangename manier om je hersens te blijven trainen. Niet voor niets wordt gezegd: “bridge, fitness for the mind”.

Komt u ook gezellig kennismaken? Wij heten u op zaterdag 22 september van harte welkom in het Denksportcentrum Papendrecht, Van der Palmstraat 12, 3351 HA Papendrecht (tegenover de ingang van theater De Willem). De clinic start om 14:00 uur en de zaal is open vanaf 13:30 uur.

Op donderdagavond 4 oktober start een beginnerscursus bridge, op dezelfde locatie. Aanvang 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur. De kosten voor deze cursus bedragen € 35,00 per persoon, inclusief een gratis cursusboek.

Informatie en aanmelden voor de clinic en voor de cursus: 078-6411960 / 06-26754300 of startersbridgepapendrecht@gmail.com 

(ingezonden www.papendrechtsnieuwsblad.nl)

Meer berichten