Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1237 Papendrechters

Papendrecht – Goed nieuws voor 1.237 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 3355 in Papendrecht. Zij hebben in de julitrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten.

De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk. Net als Max Havelaar, wil de Postcode Loterij bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Vanaf zaterdag 8 september kunnen de winnaars hun prijs gedurende twee weken afhalen.

De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.


De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 8 tot en met zondag 23 september bij Karwei aan de Burgemeester Keijzerweg 24 in Papendrecht.

De Fairtrade Ontbijtbox bevat: hagelslag, pindakaas, sinaasappelsap, aardbeienjam, ontbijtkoek, rijstwafels, muesli, een shopper bag, thee en koffie. De koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.

 

Meer berichten