Jolanda Faro: Weer veel bereikt!

Vorige week donderdag was al weer de laatste bijeenkomst van "Fight to get Fit", het levensstijl programma van Fit & Fun. En wat is er weer een hoop bereikt!

Het hele programma door hebben we het over de doelen die men wil bereiken. Waarom wil je een andere, gezondere levensstijl en waarom nu?

Vaak heeft men lichamelijke klachten als hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, darmproblemen, gewrichtsklachten of slapeloosheid en wil men daar van af. Ook kan het overgewicht zowel letterlijk als figuurlijk in de weg zitten. Men vindt het moeilijk om te ontspannen, naast alle dingen die "moeten". Werk, gezin, sociale verplichtingen en dan ook nog tijd vrijmaken voor jezelf….

Fijn om te zien dat de deelnemers in de loop van de weken gaan ontdekken wat gezonde voeding (vaak ook het weglaten van de ongezonde dingen) voor ze doet. Minder lichamelijke klachten, meer rust in het hoofd en lijf, meer genieten van de maaltijden (zelfs je smaak wordt anders).

De gezinsleden van de deelnemers gaan vaak zelfs mee doen. Zij krijgen natuurlijk ook meer informatie over wat nu wel of niet gezond is en er komen gerechten op tafel die voorheen nog nooit gegeten waren!

Om er een gezonde levensstijl op na te houden en een gezond gewicht te behouden, zul je een aantal patronen moeten doorbreken. Er bestaan geen pillen, drankjes of wat dan ook, waardoor je in korte tijd en zonder moeite, blijvende resultaten op het gebied van afvallen, gezondheid en fitheid realiseert.

Het is een kwestie van "doen". Daarom bestaat een gezonde levensstijl dus vooral uit gezond "doen". En dan is hulp hierbij vaak onontbeerlijk.

In september starten we weer met een nieuwe groep "Fight to get Fit", dus als je je herkent in het bovenstaande, geef je dan op. Een grote verandering begint met een kleine stap….

www.fitenfun.eu

Meer berichten