Foto:

Badmintonclub Phoenix'17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

Papendrecht - Op zaterdag 30 juni sloot badmintonclub Phoenix'17 het seizoen af met een tropisch midsummer toernooi. Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, ook introducees deden mee aan het toernooi. Het toernooi in Amerikaanse stijl werd gehouden in de sportzaal De Willem. De zon die de hele week als scheen had de temperatuur binnen al naar tropische waarden laten stijgen, er was eten en drinken en muziek, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie afsluiter van te maken.

Er werd gespeeld in 3 poules waarbij de deelnemers naar gelijkheid van niveau werden ingedeeld. Zo kon het dat de sterkste tegenover kwamen te staan om er een prachtige, fanatieke pot van te maken, met spectaculaire rallies. Goed voor de jeugd-leden om naar te kijken en bijzonder boeiend voor de toegestroomde ouders en belangstellenden.

De hoofdtrainer Stephen Tittel mag zich de beste van de vereniging noemen en ging er met de eerste prijs, een ananas, vandoor. Roan van der Molen was de beste bij de junioren. Geheel in mid-summer style was een grote watermeloen zijn deel. Al met al een prachtige afsluiter van het seizoen.

Het nieuwe seizoen start weer in september met als doel om een aantal teams in de landelijke competitie te laten meespelen. Na de oprichting in januari van dit jaar is de club al bijna verdubbeld en ziet Phoenix'17 genoeg talent en doorzettingsvermogen bij de leden om de stap te zetten.

Dus mocht je zin hebben om eens te komen kijken, dan ben je van harte welkom. Stuur een email naar: info@phoenix17.nl en je wordt van alle informatie voorzien.

Kijk ook eens op www.facebook.com/bcphoenix17 en proef de sfeer van deze ambitieuze club.

Meer berichten