Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Bewoners van Rivas-locaties De Markt en De Wieken hebben genoten van een dag bij basisschool de Leilinde. (foto: Rivas)
Bewoners van Rivas-locaties De Markt en De Wieken hebben genoten van een dag bij basisschool de Leilinde. (foto: Rivas) (Foto: )

Bewoners van Rivas-locaties op bezoek bij basisschool de Leilinde

Papendrecht – Bewoners van Rivas-locaties De Markt en De Wieken waren vrijdag 22 juni op bezoek bij basisschool de Leilinde. Hier hebben de leerlingen samen met de bewoners genoten van een heerlijke high tea, kregen zij een rondleiding door de school en werd er nog een cheque overhandigd.

'De bewoners hebben erg genoten van de high tea die door kinderen uit de leerlingenraad en ouders uit de ouderraad is verzorgd', vertelt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. 'Tijdens de high tea verzorgde het schoolkoor een muzikaal optreden. De bewoners kregen daarna een rondleiding door de moestuin en door de klaslokalen. Aan het einde van de dag stond er als lunch nog een heerlijke zelfgemaakte soep klaar. Als verrassing overhandigden de leerlingen een cheque van € 150,- die wij mogen gebruiken voor het aanschaffen van spelmateriaal. Hier zijn wij hen erg dankbaar voor!'

Voor meer informatie over de woonlocaties in Papendrecht en de overige diensten van Rivas: www.rivas.nl en Rivas Zorglijn 0900-8440.

Meer berichten
Shopbox