"Wie bij ons een BBQ-pakket koopt, krijgt voor een vaste prijs een vaste inhoud", zegt Corwin Vlot. (foto: Kippie)
"Wie bij ons een BBQ-pakket koopt, krijgt voor een vaste prijs een vaste inhoud", zegt Corwin Vlot. (foto: Kippie) (Foto: )

Kippie helpt jou de zomer door met BBQ-pakketten

Papendrecht - De Kippie-winkels hebben het assortiment uitgebreid. De zomer is aangebroken en daar wordt slim op ingespeeld. Kippie bracht afgelopen week verschillende BBQ-pakketten op de markt. Ze zien er heerlijk uit.

door Yvonne Vogel

Er zijn drie varianten van het BBQ-pakket van Kippie. Er is een variant voor 4 personen (met 20 stukken vlees), voor 6 personen (met 30 stukken vlees) of voor 8 personen (met 40 stukken vlees). Voor minder dan 6 euro per persoon staat er dus een complete barbecue voor je klaar. Het BBQ-pakket is gevuld met kipworstjes, kipburgers, drumsticks en kipsatéstokken.

"Alle producten zijn kant en klaar. Alles is voor de klant voorgegaard en gekruid. Superveilig dus. Enkel nog even een paar minuten grillen op de barbecue en smullen maar!" vertelt Corwin Vlot, eigenaar van Kippie Papendrecht.

"Het gemak dient de mens. Wie bij ons een BBQ-pakket koopt, krijgt voor een vaste prijs een vaste inhoud. Het concept is vergelijkbaar met dat van onze Kippiepannen. Van Ballenpan tot aan Dönerpan en van een Snackpan tot aan een Kluifpan: het is altijd vooraf duidelijk hoe de inhoud eruitziet. Niet voor niets zijn die pannen zo'n succes. Er gaan er hier tientallen per week over de toonbank. We weten inmiddels dat ze nóg populairder zijn op speciale dagen, zoals onlangs Vaderdag. Gezellig met de familie bij elkaar: daar hoort dan al snel een Kippiepan bij. Het is echt een schot in de roos. Het voorziet in een behoefte. En het smaakt natuurlijk allemaal voortreffelijk!"

Naast de Kippiepannen zijn er in de zaak in Papendrecht veel meer hardlopers. "Onze verse broodjes doen het altijd goed, net als de kippenpoten, spareribs en loempia's. Het grote voordeel van kip is dat het een heel veelzijdig product is. Een kipburger is qua smaak niet te vergelijken met een drumstick. Het is totaal anders. Daarom zal ook een BBQ-pakket met alleen kipproducten niet gaan vervelen."

Vlot is een week geleden begonnen met de introductie van de BBQ-pakketten in Papendrecht. "De reacties zijn positief. Het weer zit ook enorm mee, want met zoveel zon zijn velen natuurlijk in de stemming om lekker te barbecueën. De pakketten vinden al gretig aftrek. Volgens mij zijn ze in de zomermaanden niet meer weg te denken."

En dat is Kippie ook niet uit Papendrecht. De verhuizing naar een groter pand, in maart 2017, heeft de zaak veel goed gedaan.

"We hebben sindsdien veel meer koel- en werkruimte. Op de oude plek liepen we elkaar constant in de weg. Zeker als we op een gemiddelde zaterdag met 6 medewerkers achter de toonbank stonden, was er geen doorkomen aan. Dan zitten we op de huidige locatie een stuk fijner."

Meer informatie over de BBQ-pakketten? Neem dan een kijkje op: www.kippie.nl/pakketten

Meer berichten