Dianne Netten en Shaun Roubos nemen de prijs in ontvangst
Dianne Netten en Shaun Roubos nemen de prijs in ontvangst (Foto: Stichting Duurzaam Repareren)

Dubbeldam Groep wint Dave Bebelaar Award

Papendrecht - Dubbeldam Groep, een groep van bedrijven actief in de schadeherstel branche en in de maakindustrie heeft de prijs voor het meest duurzame initiatief binnen de automotive branche in ontvangst mogen nemen! 

Door de poedercoatingafdeling van sociale werkplaats Avres over te nemen, welke dreigde zijn deuren te moeten sluiten, heeft Dubbeldam laten zien duurzaamheid vanuit een ander perspectief te benaderen dan enkel het milieu. 

Middels een internetstemronde kon voorafgaand aan de prijsuitreiking al gestemd worden op de inzendingen. In de peilingen ging Dubbeldam fier aan kop, wat de verwachtingen hoog stemde. Het uiteindelijke oordeel van het aanwezige publiek en jury moest echter nog wel de doorslag geven, maar ook hier kon de Dubbeldam Groep op veel steun rekenen. 

Voor commercieel directeur Dianne Netten is het winnen van de prijs een onverwacht succes. “Duurzaam opereren zit in ons dna. Ook wij hebben zonnepanelen, zijn zuinig met energie en scheiden ons afval. We zijn er enorm trots op dat we de mensen van Avres aan het werk hebben kunnen houden en daarom hebben we ons ook aangemeld voor de prijs. Het is de eerste keer dat we meedoen met de Dave Bebelaar Award en het is ontzettend leuk dat we ook nog eens winnen. We gaan het geldbedrag van 1.500 euro zeker inzetten voor een goed doel. Welk doel? Daar moeten we natuurlijk over gaan vergaderen, maar mijn eerste gedachte is Avres en de medewerkers.

Meer berichten