Ad Tromp. (foto: pr)
Ad Tromp. (foto: pr) (Foto: )

Ad Tromp (PAB) raadslid als vervanger van Arno Janssen

Papendrecht - Op donderdag 7 juni is Ad Tromp, geen onbekende in de Papendrechtse samenleving benoemd tot raadslid voor het PAB. Hij neemt vanaf nu de plaats in van Arno Janssen, die wethouder is voor het PAB in het nieuwe college van Papendrecht.

"Dat ik zo snel al in deze raadsperiode als nummer 15, en in feite in eerste instantie als lijstduwer, aan mijn toezegging om beschikbaar te zijn indien het voor het PAB nodig is, gevolg moet geven had ik dus niet verwacht. Ik zou in eerste instantie andere zaken gaan doen voor de fractie in het PAB", vertelt Tromp.

"Het PAB zit met twee wethouders in het huidige college dat samen wordt gevormd met het CDA ,Christen Unie en SGP. Maar ik ben er klaar voor. Al jaren heb ik aandacht voor de samenleving van Papendrecht met al zijn verenigingen, muziek,cultuur en theater etc. Ook aangaande zaken die de inwoners in totaliteit aangaan."

Pensioen

Ad Tromp is 66 jaar. Inmiddels met pensioen en gehuwd met Pia Ooms. Hij heeft 2 zoons ( Maarten en Rutger) een schoondochter en een trotse opa van een kleinzoon Willem. Wij zijn nu dus nog met zijn tweetjes wonend in Papendrecht.

Vrijwilliger

Het nieuwe raadslid heeft ruim 45 jaar gewerkt bij de Belastingdienst. Hij heeft nu een eigen fiscaal-adviesburo onder de naam Atro ( Btw) Belasting Advies Papendrecht. Bovendien is hij vrijwilliger bij Excelsior en Zapper in wijk Wilgendonk.

"Toen ik werd gevraagd of ik niet iets voor het PAB zou kunnen betekenen heb ik na een aantal gesprekken daar ja op gezegd. Het PAB wilt dicht bij de inwoners staan, naar ze luisteren en met ze communiceren. De partij heeft in Papendrecht al zo'n 30 jaar haar wortels. Daarnaast ook oog voor de wijken, het groen, milieu, schone lucht en ook natuurlijk water. Het groen en de openbare ruimte en het daarbij schoonhouden er van, de opruiming van hondenpoep en ook paardenpoep is een zaak van ons alleen. Maak je rommel ruim het op. Het groenonderhoud zo nodig in een ander beheer onderbrengen dan de huidige aannemers die niet altijd correct werk afleveren. Het moet dus anders want het kan beter en mooier worden", aldus Tromp.

Meer berichten