Excelsior Papendrecht verzorgt samen met de gast-maestro's een avondvullend concert. (foto: pr)
Excelsior Papendrecht verzorgt samen met de gast-maestro's een avondvullend concert. (foto: pr)

Wie wordt dé Maestro van Papendrecht?

Papendrecht -  In navolging van het succesvolle tv-programma 'Maestro', waarin bekende Nederlanders de uitdaging aan gaan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot orkestdirigent, presenteert Excelsior het Papendrechtse Maestro-concert in Theater De Willem op 26 mei .

Leon van Dalen (Prins Florisschool en VV Drechtstreek), Kitty van Veen (Dansstudio Bounce), Bjorn van Dijl (Horeca-ondernemer), Margré van Wijngaarden (Stichting Dorpsbehoud) en Bertjan Scheepbouwer (PKC) zullen het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle en ervaren hoe het is om een orkest zoals Excelsior Papendrecht te leiden.

Voor het publiek is het een een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

Deze vijf Maestro's bestijgen de bok en trakteren samen met het orkest van Excelsior Papendrecht op een uniek en avondvullend programma.

Wie wordt dé Maestro van Papendrecht? De avond op 26 mei begint om 20.15 uur. Kaartjes a Euro 12,50 zijn verkrijgbaar via Theater De Willem in Papendrecht.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op:

www.excelsiorpapendrecht.nl

Meer berichten