(foto: Nanda van Heteren)
(foto: Nanda van Heteren)

Slachtoffer met hoofdletsel overgebracht naar Erasmus

PAPENDRECHT – De  Burgemeester Keijzerweg is dinsdagavond een aantal uur afgesloten. Een 75-jarige man die op de fiets zat, is rond 18:30 uur geschept door een Engelse auto met caravan. Het slachtoffer is door de trauma arts van het mobiel medisch team behandeld en met spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum (MC) in Rotterdam overgebracht.

door Nanda van Heteren

De man is door de aanrijding 'lelijk gevallen' laat Ron van Zeggeren, officier van dienst politie, weten. Het 'gecompliceerde letsel' houdt in dat het slachtoffer een hoofdwond heeft en 'iets met zijn ribbenkast'. Na zijn val waren een traumahelikopter, twee ambulances en drie politiewagens ter plaatse.
Het Engelse echtpaar dat op vakantie in Nederland is, is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor over de oorzaak van het ongeluk. Dinsdagavond kon Van Zeggeren nog niets melden over de toedracht, maar liet weten dat er absoluut geen alcohol in het spel was. ,,Ook is er vooralsnog geen sprake van hard rijden."

Nadat het slachtoffer was overgebracht naar het Erasmus en zijn familie daar aangekomen was, was de weg nog afgesloten voor alle verkeer. De politie deed nog een technisch sporenonderzoek.

Meer berichten