Ellen Slob: 'Vanaf mijn vierde riep ik al dat ik kapster wilde worden'. (foto: pr)
Ellen Slob: 'Vanaf mijn vierde riep ik al dat ik kapster wilde worden'. (foto: pr)

Ellen Slob: 'Ik kan niet zonder de kapperswereld'

Papendrecht - Coiffure Ellen is een kleine, sfeervolle kapsalon die staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant. De kapsalon is gevestigd in het HuygensHuys en wordt gerund door Ellen Slob. Zij beschikt over 40 jaar ervaring in het vak. Lange tijd had zij haar eigen kapsalon in Sliedrecht, maar tegenwoordig dus in Papendrecht.

door Yvonne Vogel

"Ik kan niet zonder de kapperswereld", vertelt Ellen Slob. "Vanaf mijn vierde riep ik al dat ik kapster wilde worden. Het leek mij gewoon het mooiste beroep op aarde. Op mijn negentiende had ik al mijn vakdiploma's binnen. Ik wilde toen meteen voor mezelf beginnen, maar mijn vader vond dat ik beter eerst ervaring kon opdoen binnen een bestaande kapsalon. Dat heb ik eventjes gedaan, om niet lang daarna toch mijn eigen zaak te starten."

Knippen-föhnen is een van de specialiteiten van Ellen, maar haar inzicht en gevoel zijn misschien nog wel belangrijker. "Als kapster moet je goed kunnen luisteren en het in je hebben om de wensen van de klant perfect te vertalen in een passende coupe. En je moet over inlevingsvermogen beschikken. Alle onderwerpen komen in de kapsalon voorbij, ik bied een luisterend oor. Uiteraard verlopen die gesprekken op basis van wederzijds vertrouwen en integriteit."

Coiffure Ellen hanteert flexibele werktijden. Een afspraak maken kan via 078-6471914.

Meer berichten