(foto: pr)
(foto: pr)

2M Makelaars verhuisd naar De Wederik

Papendrecht - Het kantoor van 2M Makelaars is verhuisd naar De Wederik 2. Een nieuw kantoor op een prominente plek, centraal in Papendrecht.

Na ruim vier jaar gewerkt te hebben vanuit het kantoor op het Erasmusplein, is er nu gekozen voor een wat grotere huisvesting op een betere zichtlocatie. Makelaar Tiemen Witvliet vertelt: "Met 2M Makelaars hebben we de afgelopen vier jaar een behoorlijke groei doorgemaakt. Waar we destijds met twee makelaars begonnen zijn, zijn we inmiddels met vijf makelaars actief in de regio Drechtsteden. Naast het kantoor in Papendrecht hebben wij ook een makelaarskantoor in Dordrecht. Onze kantoren vullen elkaar erg goed aan. Geregeld zien wij namelijk verhuisbewegingen van Dordrecht naar Papendrecht en andersom."

Ondanks dat 2M Makelaars de laatste vier jaar flink is gegroeid en de te koop-borden veelvuldig in het straatbeeld naar voren komen, lijkt dat toch niet bij iedereen te zijn opgevallen. "Om die reden hebben wij er bewust voor gekozen ons kantoor meer op te laten vallen op deze zichtlocatie. Wij hopen dat dit de naamsbekendheid van 2M Makelaars nog meer zal vergroten", aldus Tiemen.

Niet alleen de zichtlocatie, maar ook de toegankelijkheid, bereikbaarheid en de parkeermogelijkheden zijn een groot voordeel van het nieuwe kantoor.

Meer berichten