Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Bianca Nederlof. (foto: pr)
Bianca Nederlof. (foto: pr)

Tweede thriller van Bianca Nederlof

Papendrecht - Bianca Nederlof presenteert op zaterdag 14 april in de Stadsbibliotheek Dordrecht haar tweede thriller Ondenkbaar. Op deze middag vertelt zij over de totstandkoming van het boek en is er gelegenheid de boeken te kopen en laten signeren.

Bianca Nederlof woont in Papendrecht. Haar eerste boek was een kinderboek, dat verscheen in januari 2012. Inmiddels is haar negende kinderboek uit en voor het najaar van 2018 staat het tiende op de planning.

Naast thrillers en kinderboeken schrijft ze graag korte verhalen. Hiermee won ze schrijfwedstrijden en een aantal verhalen zijn opgenomen in literaire verhalenbundels.

Haar eerste thriller, Ongrijpbaar, werd in 2015 genomineerd voor zowel de Schaduwprijs als de Hebban Thriller Debuutprijs.

Op 21 april verschijnt ook de koepelroman Schaduwreis. Dit is een uniek project waaraan Bianca Nederlof samen met twaalf andere schrijvers aan gewerkt heeft, onder wie Jeanine Erades, uit Dordrecht, die eerder de historische roman Duivelsblauw schreef.

Tijdens de presentatie van de thriller zal Bianca ook aandacht geven aan Schaduwreis.

De boekpresentatie is vrij toegankelijk en vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Blauwe Kamer van de bibliotheek aan de Groenmarkt 153, Dordrecht

Meer berichten


Shopbox