Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


De Big Spider. (Foto: Privé)
De Big Spider. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Opening speeltuinseizoen overweldigend succes

Op zaterdag 7 april om 12.00 uur stonden de kinderen al te dringen voor de poort van speeltuin De Wip-Wap in de Tesselschadestraat in Papendrecht. Ze konden weer gebruik maken van de speeltoestellen.

PAPENDRECHT - Ze lijken wel net zo blij als de koeien die na een winter op stal hebben gestaan en dan de wei in mogen. Het kan niet snel genoeg gaan. Het was wel even zoeken nu diverse speeltoestellen niet meer op hun vertrouwde plek bleken te staan. En wat was er een mooi groot toestel bijgekomen, de Big Spider. Heel de dag was het daar een drukte van belang, een geweldig succes voor de kinderen. Er waren momenten dat kinderen even moesten wachten omdat er geen ruimte meer was om te klimmen en te klauteren op die grote spin.

Ook het eendjes vissen, de springkussens en de kop van Jut hadden aan belangstelling geen gebrek. Heel leuk was dat de nieuwe wijkagent kwam om kennis maken en spontaan met zijn armen in de lucht ging als kinderen met gewonnen pistolen op hem richtte. Hij was onder de indruk van wat de speeltuin biedt en het enthousiasme van de kinderen. Aan het eind van de dag bleek dat weer diverse gezinnen zich als lid hadden aangemeld. Een lidmaatschap - voor het hele gezin - kost € 19,50 en dan kan je tijdens de openingstijden er altijd gratis in. Moe, maar met een voldaan gevoel konden het bestuur en de vrijwilligers aan het eind van de dag het hek sluiten.

Meer berichten


Shopbox