Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


vlnr: Sanne Hertogs, Matilde Monteleone, Britt Hertogs en Lidewij de Vos. (foto: pr)
vlnr: Sanne Hertogs, Matilde Monteleone, Britt Hertogs en Lidewij de Vos. (foto: pr)

Ritmisch Gymnastes Gymsport Leiden/Olympia Papendrecht geplaatst voor de halve finale!

Papendrecht - Sanne Hertogs, Britt Hertogs, Matilde Monteleone en Lidewij de Vos hebben zich na twee voorwerdstrijden geplaatst voor de halve finale Ritmische Gymnastiek (RG). Sanne en Matilde zijn pré junioren (geboren 2006/2007), Britt is juniore (2003/2004/2005) en Lidewij is seniore (2000 en ouder). Zij komen uit in de 1e divisie: het hoogste landelijke niveau. De halve finale zal gehouden worden in het weekend van 21 en 22 april. Inzet bij deze wedstrijd is plaatsing voor de landelijke finale.

Gymsport Leiden/Olympia Papendrecht hebben bij de RG de handen ineengeslagen: de gymnastes trainen samen en komen op wedstrijden uit als 1 vereniging.

Bij Ritmische Gymnastiek laat je op het ritme van muziek je lenigheid zien met gebruik van de materialen lint, knotsen, bal, touw en hoepel. De gymnasten van het selectieteam van Gymsport Leiden/Olympia Papendrecht vertegenwoordigen de club in de 1e en 2e divisie op nationale en internationale wedstrijden en toernooien. Er is, zowel in Leiden als in Papendrecht, ook een afdeling voor recreanten.

Meer berichten


Shopbox