Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Weer een activiteit van Excelsior Papendrecht. (Foto: Privé)
Weer een activiteit van Excelsior Papendrecht. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Boekenmarkt en Jeugdconcert Excelsior Papendrecht

Op zaterdag 17 maart organiseert Excelsior Papendrecht overdag weer een grote indoor boekenmarkt en 's avonds het jaarlijkse Jeugdconcert.

PAPENDRECHT - De boekenmarkt vindt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior, van 09.00 tot 14.00 uur. Het aanbod is weer heel divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, Engelstalige boeken en LP's, CD's en DVD's. Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken, in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht).

's Avonds vindt het jaarlijkse Jeugdconcert plaats, een informeel concert rondom het thema "Helden". Een mooie muzikale avond met een gevarieerd programma van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel), het Klein Orkest, de Slagwerkgroep, de Junior Slagwerkgroep en de 2e editie van Tutti Colore. Het repertoire van elke groep is aangepast aan het thema dat de luisteraars meeneemt naar de wereld van de diverse helden. Het concert wordt in een informeel jasje gestoken zodat het ook de jeugdige luisteraars zal aanspreken.

Het concert vindt plaats in De Palm, Van der Palmstraat 3 in Papendrecht, aanvang 19.30 uur. De toegangsprijs is Euro 2,50 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Reserveren is aan te raden voor zowel kinderen als volwassenen, via het emailadres info@excelsiorpapendrecht.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox