Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Foto: Arjan van Tilburg

Gezellige clubkampioenschappen voor de Geul

Papendrecht - Zaterdag werden in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht de clubkampioenschappen van de Geul gehouden voor de wedstrijdzwemmers en de masters.

Alle leeftijdscategorieën waren hierbij dus vertegenwoordigd: van de jongste minioren, waarvan voor een aantal zwemmers dit hun eerste wedstrijd was tot aan de masters, waarbij er ook een aantal zwemmers waren die hun eerste wedstrijd zwommen. Alle zwemslagen kwamen aan bod: rugslag, schoolslag, vlinderslag en de vrije slag. De afstand waren afhankelijk van de leeftijden: van 25 tot 100 m per afstand.
In sommige leeftijdscategorieën was het heel spannend en bleef het tot de laatste afstand onduidelijk wie er zou gaan winnen. De volgende zwemmers mogen zich een jaar clubkampioen noemen: Roos, Rens, Britt, Paul, Jesper, Evi, Dylan, Nicole, Aaike, Faustine, Brandon, Sam, Max, Nanda en Ivan.
Als laatste onderdeel van de wedstrijd was de estafette 4 x 50 m vrije slag, waar maar liefst 12 teams aan mee deden. De samenstelling van de teams bestond bij de meeste ploegen uit een combinatie van wedstrijdzwemmers en masters. Bij een enkel team hadden ouders zich laten overhalen om met hun zoon of dochter mee te zwemmen. Uiteindelijk waren de meeste teams niet opgewassen tegen het team bestaande uit Sam, Max, Ben en Ivan.
Deze gezellige middag werd afgesloten met de prijsuitreiking in het clubhuis.

(bron: De Geul)

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox