Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Een groene cake van Annemieke won. (Foto: Privé)
Een groene cake van Annemieke won. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Bakwedstrijd bij de Heerlijkheid van Papendrecht

PAPENDRECHT - In februari was het bakmaand bij de Heerlijkheid van Papendrecht. Deze maand werd afgesloten met een succesvolle bakwedstrijd. Iedereen mocht zich opgeven om zijn/haar bak-creatie te laten proeven.

De jury bestond uit Artur Tuytel, Chocolatier en eigenaar van zijn winkel op het Oude Veer, Anita Fijnekam-Schoffelmeer, onze stagaire Denise en Lucas Janssen hartelijk dank voor jullie medewerking! Het was een bijzonder moeilijk taak om uit al dat lekkers en moois een winnaar te kiezen.  

De deelnemers mochten thuis iets bakken, en ze hadden bijzonder goed hun best gedaan. Er zat duidelijk heel veel werk in de prachtige creaties. Zo was er bijvoorbeeld een varkentjes in de modder taart, een toepasselijk baksel voor onze locatie; de boerderij, een groene cake nodigde niet uit om te proeven maar mocht zich na een dik uur toch de winnaar noemen. Gefeliciteerd Annemieke, wij gaan hem zeker eens maken en het recept delen. Annemieke won een grote mand met Landwinkel- bakspullen t.w.v. € 40,-. De tweede en derde prijs waren resp. de Schwarzwälder Kirschtorte van Margie en de Chocolade gebakjes met frambozen bavaroise/witte chocolade crème van Serena.

Namens de jury en de Heerlijkheid super bedankt voor het meedoen en graag tot volgend jaar bij de volgende bakwedstrijd. Voor nog meer nieuws en foto's van de wedstrijd zie www.heerlijkheidpapendrecht.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox