Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Bezoekers van de Open dag van de Zorg in De Markt krijgen meer informatie over wonen in De Markt, de huurappartementen met zorg, thuiszorg en over werken bij Rivas. (Foto: Privé)
Bezoekers van de Open dag van de Zorg in De Markt krijgen meer informatie over wonen in De Markt, de huurappartementen met zorg, thuiszorg en over werken bij Rivas. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

De Markt opent deuren op Open Dag van de Zorg

PAPENDRECHT – Woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht opent zaterdag 17 maart haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn welkom tussen 13.00 en 15.30 uur. Zij krijgen deze dag meer informatie over wonen in De Markt, de huurappartementen met zorg, thuiszorg en over werken bij Rivas.

Op de Open Dag van de Zorg bij Rivas kunnen bezoekers deelnemen aan rondleidingen door De Markt. Tijdens deze rondleidingen krijgt men informatie over de huurappartementen met zorg, Rivas-pensions en wonen binnen De Markt met een ZZP-indicatie. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een appartement. Tevens is er een kleine arbeidsmarkt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in werken bij Rivas. Op deze arbeidsmarkt laten leerlingen zien wat werken en leren bij Rivas inhoudt.

Tijdens deze open dag zullen thuiszorgmedewerkers u meer vertellen over thuiszorg van Rivas. Zo is er informatie verkrijgbaar over personenalarmering en de maaltijdservice. De medewerkers geven graag meer informatie over alle mogelijkheden en geven waar mogelijk een persoonlijk advies.

De Open Dag van de Zorg bij Rivas in Papendrecht vindt van 13.00 tot 15.30 uur plaats in De Markt aan de Markt 24. Meer informatie over het programma en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Voor meer informatie over de andere diensten van Rivas: www.rivas.nl en Rivas Zorglijn 0900-8440.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox