Nieuwjaarsconcert Excelsior Papendrecht

Papendrecht - Het orkest van Excelsior Papendrecht onder leiding van Ruud Welle verzorgt op zaterdag 13 januari 2018 het traditionele Papendrechts Nieuwjaarsconcert.

Excelsior biedt de luisteraars een gevarieerd programma, met een knipoog naar het beroemde Nieuwjaarsconcert in Wenen. Een deel van het concert zal gedirigeerd worden door gastdirigent Bertram Kleis, specialist op het gebied van muziek uit de beste Weense tradities. De luisteraars worden getrakteerd op een aantal bekende aria's uit het opera en operette-repertoire en natuurlijk mag 'An der schönen blauen Donau' van de koning van de wals Johann Strauss niet ontbreken. Als Kers op de Kirschtorte zal Bertram Kleis een zangeres, opgegroeid met de Weense muziekstijl meebrengen, Franziska Brandenberger. Het belooft een sprankelend feest te worden bij deze muzikale opening van het nieuwe jaar in Weense sferen in het Papendrechtse Theater De Willem, door het orkest van Excelsior tesamen met Maestro Bertram Kleis. Gelukkig Nieuwjaar! 

Kaartjes à Euro 12,50 zijn te reserveren via www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078- 615 82 26 (maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur). Aanvang concert om 20.15 uur.

Meer berichten
Shopbox